nieuws

PostNL realiseert drie nieuwe sorteercentra

Distributie 6466

PostNL realiseert drie nieuwe sorteercentra

PostNL breidt zijn sorteernetwerk fors uit met de realisatie van drie nieuwe sorteercentra. De centra worden gebouwd in Apeldoorn, Amsterdam en Venlo. Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello bouwt de panden.

De bouw van het pakketten sorteercentrum voor PostNL aan in Apeldoorn is al begonnen. In maart van dit jaar volgt de bouw van het sorteercentrum in Amsterdam. Het bouwbedrijf streeft voor beide vestigingen naar een BREEAM Outstanding-certificering dankzij duurzaam materiaalgebruik, gebruik van led-verlichting, zonnepanelen. Ook wordt in de panden straks geen gas verbruikt.

Aan de Stegge bouwt tiende sorteercentrum

Het betreft de negende en tiende vestiging die Aan de Stegge Twello voor PostNL realiseert. Het pakketten sorteercentrum in Apeldoorn omvat 485 vierkante meter kantoor en 6.158 vierkante meter sorteer- en distributieruimte. Het sorteercentrum in Apeldoorn wordt komende de zomer in gebruik genomen.

Oplevering ‘Amsterdam’ in derde kwartaal

De locatie in Amsterdam omvat 485 vierkante meter kantoor en 5.785 vierkante meter sorteer- en distributieruimte. De oplevering is gepland in het derde kwartaal van dit jaar.

Overeenkomst voor sorteercentrum in Venlo

Daar blijft het niet bij want Aan de Stegge Twello en PostNL hebben ook een overeenkomst getekend voor de realisatie van een pakketten sorteercentrum op Trade Port Noord in Venlo. De bouw van dit pand start deze maand nog en de oplevering staat ook gepland in het derde kwartaal van dit jaar.

Crossdockcentrum in Atlaspark in Amsterdam

Tijdens de afgelopen Logistica maakte het bouwbedrijf uit Twello ook bekend dat het voor logistiek dienstverlener VSDV LogistiX een nieuw crossdock centrum realiseert in het Atlaspark in Amsterdam. Het crossdock krijgt een omvang van 5.500 vierkante meter en wordt door Peters Vervoerscentrale dat deel uitmaakt van dit bedrijf vooral gebruik voor uiteenlopende fijn distributie-activiteiten in de regio Amsterdam en de rest van Nederland.

Reageer op dit artikel