nieuws

Rabelink zet forse stap oostwaarts

Distributie 2832

Rabelink zet forse stap oostwaarts

Logistieke dienstverlener Rabelink Logistics trekt diep Oost-Europa in. Samenwerking met collega ldv’er maakt de sprong oostwaarts mogelijk.

Logistieke dienstverlener Rabelink uit Doetinchem werkt samen met Hellmann East Europe. Samen trekken de bedrijven naar de CIS-landen, Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS),

Transportoplossingen

De beide logistiek dienstverleners hebben elkaar gevonden in een samenwerking, gericht op de transporten tussen Nederland en de CIS-landen. Rabelink biedt hierdoor transportoplossingen aan naar landen als Rusland, de Baltische staten, Oekraïne, Georgië en Kazachstan. “Voor ons betekent dit een ferme uitbreiding van onze dienstverlening naar het verre oosten van Europa”, stelt salesmanager Rick Zweers van Rabelink Logistics.

 

 

Bemachtig de Top 100 Logistieke dienstverleners

 

Raben

Rabelink volgt hiermee collega Raben. Raben Group breidde eerder dit jaar zijn imperium uit naar het oosten. De logistieke dienstverlener biedt onder de naam Raben East zijn diensten onder meer aan in Rusland, Turkije en Kazachstan.

 

Douane vereenvoudigen

Rabelink, met vestigingen in Wehl, Doetinchem, ’s-Heerenberg en Roemenië, werkt voor deze dienst samen met Hellmann East Europe uit het Duitse Hanau. Zweers: “Hellmann East Europe beschikt over diverse lokale vestigingen. Dit vereenvoudigt bijvoorbeeld de douaneafhandeling en bespoedigt de voortgang van de zendingen. We kunnen gebruikmaken van de kennis en het netwerk van onze partner en daarvan profiteren onze klanten.”

Rabelink in cijfers

Rabelink is een 3PL+ logistiek dienstverlener met een warehousecapaciteit van 50.000 m2 en ruim 70.000 palletplaatsen. Het bedrijf beschikt over 165 vrachtauto’s, 4 LZV’s en 210 trailers.

 

Reageer op dit artikel