nieuws

GPS Buddy en vrachtplatform bundelen krachten

Distributie 1838

GPS Buddy en vrachtplatform bundelen krachten

GPS-Buddy, leverancier van fleetmanagement systemen gaat samenwerken met CX Euro, een online platform voor vrachtuitwisseling. De samenwerking moeten de klanten van beide bedrijven helpen.

De samenwerking moet onder andere het hoofd bieden tegen de toenemende filedruk en administratieve verplichtingen vanuit de overheid, stellen de initiatiefnemers.

Vracht realtime volgen

CX-Euro biedt onder andere zzp-koeriers, koeriersbedrijven en expediteurs een platform om zowel koerierswerk als vracht aan te bieden. Door de samenwerking met GPS-Buddy is het voor de gebruikers van CX Euro mogelijk om hun vracht realtime te volgen.

 

Betekenen de transportplatformen het einde van 4-PL?
Sjansen met de tinders van de transport

 

Hierdoor kunnen gebruikers hun planning optimaliseren door meer transportopdrachten aan te nemen en wordt ‘leeg rijden’ voorkomen. Gebruikers hoeven geen klant te zijn van GPS-Buddy. CX-Euro

Efficiëntere operatie

Desmond van Kooten, sales director bij GPS-Buddy: “GPS-Buddy biedt diverse oplossingen voor de sector die deze ondernemers helpen nog efficiënter te werken, maar overcapaciteit of het opvangen van piekdrukte kunnen wij niet oplossen. Door de samenwerking met CX Euro kunnen wij onze klanten wel nog een stap verder helpen.”

 

Reageer op dit artikel