nieuws

Lineage Logistics investeert in transportservice

Distributie 2056

Lineage Logistics investeert in transportservice

Koelvries reus Lineage Logistics investeert in zijn transportservice. Alle klanten zijn overgezet naar één transport management platform van Blujay.

Door de investering kan Lineage, dat eerder dit jaar Partner Logistics inlijfde,  de gewenst regiefunctie aanbieden. Dit moet leiden tot transportsynergie.

Lineage, op 1 na grootste  logistieke dienstverleners op het gebied van koel en vries ter wereld, creëert volgens eigen zeggen een van de grootste supply chain ecosystemen in de food en drankenindustrie.

“Deze krachtige combinatie geeft onze gedeelde klanten de voordelen van schaal, snelheid en efficiënte uitvoering van hun supply chain, zegt Chris Timmer, Senior Vice President Sales en Value Added Services bij Lineage. “We hebben een belangrijke stap in ons partnerschap genomen door de migratie te voltooien, en we kijken ernaar uit om meer wereldwijde innovatieve, geïntegreerde supply chain-oplossingen te leveren.”

Reageer op dit artikel