nieuws

Fietskoeriers.nl en redjepakketje gaan samenwerken

Distributie 1542

Fietskoeriers.nl en redjepakketje gaan samenwerken

Fietskoeriers.nl en start up pakketbezorger Redjepakketje bundelen hun krachten. Door de samenwerking kan Fietskoeriers vanaf 2018 ook in de middag bezorgen.

Redjepakketje gaat de zendingen die per auto naar buitengebieden vervoerd worden voor zijn rekening nemen van Fietskoeriers.nl. De twee bedrijven bundelen de krachten vanaf volgende week.

Uitbreiding bezorgopties last mile

De samenwerking moet Fietskoeriers.nl lucht geven om zijn serviceniveau per fiets uit te breiden. Het bedrijf wil zich concentreren op last mile fietsdiensten en same day delivery. Fietskoeriers.nl wil de bezorgtijden vanaf volgend jaar uitbreiden naar de middag. Klanten kunnen daardoor straks zelf tijdvakken selecteren.

Duurzaamheid

Eddy te Rietstap, commercieel directeur: “’We reden buiten steden praktisch met twee auto’s achter elkaar aan’, aldus Te Rietstap. ‘Wij willen de duurzaamste vervoerder zijn, dat was ons dus een doorn in het oog. Daarom besloten we de handen ineen te slaan”, stelt hij tegenover Twinkle.nl.

De pick-ups bij klanten, ritjes naar het sorteercentrum en pakketvervoer houdt het bedrijf in eigen hand. Fietskoeriers is actief in 30 steden in Nederland. Begin dit jaar werd het bedrijf nog uitgeroepen tot meest innovatieve e-commerce idee van Nederland.

Reageer op dit artikel