nieuws

Vrachtwagenchauffeurs eerder thuis door nieuw TMS

Distributie 1831

Vrachtwagenchauffeurs eerder thuis door nieuw TMS

Het nieuwe TMS zorgt voor een efficiëntere routeplanning voor JKB Transport. De vrachtwagenchauffeurs rijden voortaan vaste rondjes.

Zo kon het niet langer. Handmatig plannen was geen optie meer. Om de bezorging efficiënter te maken, heeft JKB gekozen voor TMS van Mendrix. Het bedrijf heeft veel verschillende ritjes. JKB vervoert onder andere fietsen voor de grotere webshops in Nederland. Door de groei werd het onoverzichtelijk om alles met de hand bij te houden.

 

In 5 stappen naar een nieuw TMS

 

Duurzamer

Mendrix brengt daar verandering in. “We zigzaggen niet meer, en dat bespaart enorm”, stelt  Mandy Kuijper, mede-eigenaresse van JKB Transport. Naast brandstofbesparing, duidelijkheid voor de chauffeurs, zijn ze door de betere planning ook eerder thuis.

Live volgen

Met de app kunnen JKB en de klant de zending live volgen. Waardoor het bedrijf beter kan inspelen op gebeurtenissen. Ander voordeel is minder papierwerk. Het TMS is gekoppeld met het boekhoudprogramma.

 

 

Reageer op dit artikel