nieuws

TNO en PTV bundelen krachten

Distributie 1540

TNO en PTV bundelen krachten

Onder het motto 2 kunnen meer dan 1 bundelen TNO en PTV hun krachten. Ze combineren systemen om onder meer transportplanning te verbeteren en te versnellen.

Door de systemen PTV VISUM en Urban Strategy van TNO  te combineren, kunnen steden die geconfronteerd worden met congestie en luchtvervuiling sneller inzicht krijgen. Het stelt hen in staat om strategieën en beleid te testen voorafgaand aan de implementatie.

 

Lees ook
PTV ingelijfd door Porsche

 

Transport

Het wereldwijde erkende transportmodelleringsinstrument PTV Visum en onze Urban Strategy-oplossing vormen het perfecte duo, aldus Leo Kusters, managing director urbanization bij TNO. “Dankzij de geautomatiseerde interactie tussen verschillende modellen kunnen gebruikers transport- en mobiliteitsmix applicaties versnellen, voor betere en snellere resultaten.” Alle aspecten, zoals verkeer, geluid, lucht, veiligheid, energie of kosten, kunnen worden meegenomen.

Reageer op dit artikel