nieuws

Georgi rust wagenpark uit met flexibel TMS

Distributie 1050

Georgi rust wagenpark uit met flexibel TMS

GEORGI Transporte gaat langer in zee met Astrata. De transporteur rust zijn 300 voertuigen tellende wagenpark uit met DriverLinc+ tablets.

Georgi implementeert  300 nieuwe DriverLinc+ boordcomputers. Het TMS-systeem moet de precisie en flexibiliteit verbeteren. Op de DriverLinc tablet, draait zowel Astrata’s bestaande boordcomputersoftware  als TomTom trucknavigatie en andere op Android gebaseerde applicaties. Op de tablet kunnen via een splitscreen twee functionaliteiten naast elkaar worden weergegeven, bijvoorbeeld navigatie en de DriverCoach rijstijlondersteuning.

Fleetmanagement

De DriverLinc staat in verbinding met de OmniTracs blackbox die wordt ingebouwd in het voertuig. Deze is gekoppeld aan de CANbus en digitale tachograaf en zorgt voor het vastleggen van de voertuiggerelateerde data. De oplossing communiceert met de FleetVisor backofficesoftware.

Zie ook
Aloys Roemaat Transport rolt nieuw TMS uit

 

“In onze sector is het essentieel dat we over correct berekende aankomsttijden kunnen beschikken en vertragingsrisico’s kunnen inschatten. De systemen van Astrata kunnen zeer specifiek in deze behoefte voorzien”, aldus Hubert Hohl, hoofd Truckfleet bij Georgi  Transporte.

Duurzaam transport

Met DriverLinc+ tablets kan Georgi Transporte ook efficiënter eco-rijden bevorderen en een verbruiksvriendelijke rijstijl stimuleren. Het systeem biedt Georgi Transporte eveneens functies voor slim wagenparkbeheer waarmee het bedrijf de brandstofkosten aanzienlijk kan verminderen en alle aspecten van wagenparkbeheer kan verbeteren.

 

 

Reageer op dit artikel