nieuws

Jan de Rijk vervoert panda’s naar dierenpark

Distributie 1797

Jan de Rijk vervoert panda’s naar dierenpark

Jan de Rijk heeft weer een spectaculaire klus te pakken. De logistieke dienstverlener vervoert de twee Chinese reuzen panda’s van Schiphol naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Na het skelet van een Tyrannosaurus-Rex, de zogenaamde ‘Trix’ is Jan de Rijk dit keer verantwoordelijk voor het vervoer van de twee panda’s Xing Ya en Wu Wen.

Jan de Rijk doet de last mile

KLM Cargo verzorgt de reis van China naar Nederland. Jan de Rijk, (nummer 14 in Top 100 Logistieke Dienstverleners 2017) is verantwoordelijk voor de laatste kilometers over land naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Het vliegtuig landt vanavond op Schiphol rond 19.00 uur.  Na een officiële ceremonie zal Jan de Rijk Logistics de panda’s transporteren, begeleid door politie-escorte, naar hun nieuwe thuis.

Wildlife program

De komst van de reuzenpanda’s maakt deel uit van een uitgebreide fauna project tussen Ouwehands Dierenpark en de Chinese Wildlife Conservation Association. Hun doel is om de bescherming, het onderzoek en de nakomelingen van de panda’s over de hele wereld te ondersteunen.

 

Reageer op dit artikel