nieuws

DPD breidt samenwerking PostMasters uit

Distributie 1219

DPD breidt samenwerking PostMasters uit

DPD en PostMasters gaan intensiever samenwerken. De samenwerking moet de service aan consumenten en ondernemers vergroten.

Door de samenwerking kunnen klanten zowel bij de PostMasters Business Centres als de Express-filialen terecht voor het versturen van pakketten via DPD. Verzenden van pakketten via DPD kan op dit moment via de 30 PostMasters-locaties. Eind dit jaar moeten dat 100 locaties zijn.

DPD wil nummer 1 worden

Particulieren, ondernemers en MKB die hun pakketten binnen Europa willen laten bezorgen met DPD, kunnen dit door de complete dienstverlening van begin tot eind door PostMasters uit handen geven. Eric Dietz, ceo van DPD Nederland: “Met de ambitie om nummer 1 te zijn in de Europese pakketmarkt wil DPD alle marktsegmenten bedienen. Samenwerkingen met andere partijen geven DPD de mogelijkheid om in de behoeften te voorzien van particulieren, ondernemers en MKB én om te groeien in deze segmenten.

Lees ook
DPD bezorgt pakketten met drone

Thomas van der Lubbe, CEO PostMasters: “De hoge kwaliteit van de dienstverlening en het fijnmazig netwerk van DPD in Europa, in combinatie met het groeiende retailnetwerk van PostMasters, biedt beide bedrijven kansen om te groeien in de retailmarkt.

 

Reageer op dit artikel