nieuws

UPS breidt railvervoer Europa China uit

Distributie 1132

UPS breidt railvervoer Europa China uit

UPS voegt zes stations toe aan zijn multimodale spoorverbinding tussen Europa en China. De aanvullende stations op ’s werelds grootste handelsroute bieden meer opties om supply chainkosten te besparen en om kosten en transporttijd in evenwicht te brengen.

De stations Changsha, Chongqing, Suzhou en Wuhan zijn toegevoegd. UPS had al verbindingen met de Chinese stastions Zhengzhou en Chengdu. In Europa zijn de stations in Duisburg (Duitsland) en Warschau (Polen) toegevoegd als stop. Lódz in Polen en Hamburg in Duitsland zijn reeds bestaande spoorbestemmingen in Europa.

De vier nieuwe Chinese stations zijn geselecteerd vanwege hun nabijheid in provinciale industriële productie en commerciële en culturele centra in China. UPS claimt dat klanten door de spoordiensten kunnen besparen tot 65% ten opzichte van luchtvracht en tot 40% sneller is dan zeevracht.

 

Reageer op dit artikel