nieuws

Social delivery ViaTim verovert Rotterdam met guerrilla tactiek

Distributie 1939

Social delivery ViaTim verovert Rotterdam met guerrilla tactiek

ViaTim, de social delivery start up breidt zijn bezorggebied uit naar Rotterdam. De Maasstad is de derde plaats waar het last mile initiatief actief is.

De uitbreiding van ViaTim naar Rotterdam volgt ruim een jaar na de lancering van het buurtnetwerk. De social delivery start up is al actief in Roosendaal en Bergen op Zoom.

Buurtgenoten als last mile

De kern van ViaTim is het ontvangen, bezorgen- en verzenden van pakketten voor buurtgenoten. Pakketten die online worden besteld, worden afgeleverd bij een buurtgenoot dat als Viapunt dient. Buurtgenoten die een pakket online hebben besteld, kunnen die bij het Viapunt ophalen of tegen een kleine vergoeding thuis laten bezorgen door de buurtgenoot.

Lees ook
Logistieke start up wordt middel tegen eenzaamheid

Bezorpunten

ViaTim lanceerde zichzelf donderdag in Rotterdam met een ludieke actie bij het PostNL distributiecentrum. Oprichter Michiel Nieuwkerk: “Hier hebben wij alle pakketbodes aangesproken en verteld over ViaTim.” Volgens Nieuwkerk een ‘groot succes’. “Er hebben zich al 7 nieuwe ViaPunten aangemeld in Rotterdam.”

Reageer op dit artikel