nieuws

Palletways breidt uit in Polen

Distributie 1187

Palletways breidt uit in Polen

Palletways heeft een nieuwe hub geopend in het midden van Polen. De hub is nodig vanwege de groei van het express-palletnetwerk.

De nieuwe hub in Lodz heeft een oppervlakte van 2.500 m² voor distributie en logistiek. De nieuwe vestiging zal de 20 Europese landen, die mede vanuit daar zullen worden bediend, aanzienlijke voordelen brengen, meent Palletways. Zo is er een dagelijkse verbinding tussen Duitsland en de overige landen die zijn aangesloten bij het internationale hubnetwerk van Palletways. Ook biedt de hub een volledig assortiment economy en premium binnenlandse diensten in Polen.

Europees palletnetwerk

James Wilson, CEO van Palletways: ”Het is weer een belangrijke stap op weg naar onze visie om hét Europese palletnetwerk te worden voor alle klanten in heel Europa.

Het is de 4e hub die in 2017 wordt toegevoegd aan het netwerk. Eerder waren dat: Bristol in het Verenigd Koninkrijk, Knüllwald in Duitsland en Jaen in Zuid-Spanje. Palletways verwerkt in Europa 40.000 pallets per dag. Het bedrijf gaat uit van 10% groei dit jaar.

 

Reageer op dit artikel