nieuws

Bumbal transportsoftware voor verladend mkb

Distributie 1575

Bumbal transportsoftware voor verladend mkb
Bumbal mikt op het mkb.

Drie Brabantse ondernemers hebben Bumbal gelanceerd. Deze transportsoftware is ontwikkeld voor verladende ondernemers en logistiek dienstverleners in het midden- en kleinbedrijf (mkb) die passende aflever- en serviceafspraken willen maken met consumenten.

Bas Holland, Stijn Vos en Dennis Duijsters, bekende namen in de Nederlandse logistieke wereld, willen ondernemers met Bumbal een platform bieden waarmee ze al dan niet automatisch bezorg- en serviceafspraken kunnen maken met klanten en partners. Volgens de bedenkers van de transportapplicatie zijn mkb’ers en logistiek dienstverleners naast het maken van afspraken ook in staat tot het al dan niet automatisch plannen van vervoer en het doorgeven van track & trace info.

Plannen van bezorging/bezoek waar klant aanwezig moet zijn

Bedrijven waar Bumbal zich op richt zijn te vinden in de groothandelssector, maar aanvullend richten Holland en Vos zich ook op retailers, e-tailers, productiebedrijven en serviceorganisaties. Ze voorzien dat de software vooral welkom is voor ondernemers die te maken hebben met bezorging/bezoek waar een klant daadwerkelijk voor aanwezig moet zijn. Holland: “Denk bijvoorbeeld aan producten zoals (tuin-) meubels of witgoed, maar ook aan service-, installatie- en montagebezoeken.

Losse Bumbal modules

Twee modules, Bumbal afspraken en Bumbal track & trace, zijn als losse oplossingen ook te gebruiken door logistiek dienstverleners en te koppelen aan hun TMS-systemen. De track & trace functionaliteit is bedoeld voor het kunnen monitoren van de werkzaamheden die onderweg plaatsvinden. Hiervoor is een smartphone app voor medewerkers / chauffeurs ontwikkeld.

Reageer op dit artikel