nieuws

Mendrix voorziet TMS van live gebeurtenissen

Distributie 1371

Mendrix voorziet TMS van live gebeurtenissen

Sneller kunnen inspelen op gebeurtenissen. Om dat te kunnen, voegt Mendrix live gebeurtenissen toe aan zijn TMS.

De nieuwe instelbare ‘live gebeurtenissen en gevolgen’ staan centraal bij MendriX TMS tijdens ICT & Logistiek Denk aan ETA- en statusveranderingen, waarschuwingen, koppelingen, e-mails en sms’en. Volgens Mendrix kan het allemaal.

Mark van der Hijden, directeur MendriX: “Stel de planner sleept en verandert een stukje vaste planning, dan krijgt de sorteerder of chauffeur vanzelf een notificatie. Als de collo ontbreekt wordt een manco status gescand. Dan kan een melding worden getoond aan de planner, een sms worden gestuurd naar de ontvanger en een digitaal bericht (in vrijwel elk formaat) naar het systeem van de verlader worden gezonden. Volledig vanzelf en zonder fouten. Zonder een regel te programmeren.

Standnummer: 03 B080

Reageer op dit artikel