nieuws

VDO lanceert transportmanagement systeem voor mkb vervoerders

Distributie 1261

ProConnect. Zo heet het nieuwe transportmanagementsysteem dat VDO heeft gelanceerd op de Nederlandse markt. Het systeem is bedoeld voor kleine en middelgrote vervoerders.

VDO lanceert transportmanagement systeem voor mkb vervoerders

ProConnect is speciaal gericht op de kleine tot middelgrote vervoerder die 24/7 wil beschikken over actuele, up-to-date en volledige gegevens voor á la minute transportmanagement. Het systeem is eenvoudig te installeren, kan tachograafdata beveiligd downloaden,  archiveren en maakt alle gegevens toegankelijk op iedere gewenste computer, tablet of smartphone, aldus VDO. Het systeem kan tachograafplichtige als niet-tachograafplichtige bedrijfswagens in één platform integreren.

Rob Tamse, managing director Continental/VDO: “Met proConnect gaat een lang gekoesterde wens in vervulling: het bieden van een eenvoudig maar krachtig telematicasysteem voor de kleinere tot middelgrote transporteur. Deze wil beschikken over een betaalbare tool, waarmee hij gemakkelijk zijn vloot kan sturen, zonder overbodige functionaliteit en complexiteit. We noemen het daarom controle, en geen fleetmanagement.”

Reageer op dit artikel