nieuws

Fietskoeriers en Mijnwebwinkel in same day delivery

Distributie 2007

Fietskoeriers en Mijnwebwinkel in same day delivery

De 38.000 webwinkeliers die aangesloten zijn bij Mijnwebwinkel.nl gaan samenwerken met Fietskoeriers.nl. Onderdeel van de samenwerking is dat de (fiets)koeriers de pakketten dezelfde dag bezorgen bij de consument per fiets.

De pakketjes worden bij de webwinkeliers opgehaald en met een tarief van 6,50 euro per pakket is men voordeliger uit dan bij andere koeriers, zeggen de beide initiatiefnemers.

Verzending forse kostenpost

Het is voor kleine en middelgrote webwinkels niet altijd gemakkelijk om dezelfde dienstverlening te bieden als grote spelers zoals Wehkamp.nl en bol.com. Verzending vormt doorgaans een forse kostenpost op de omzet van kleinere webshops. Door deze samenwerking en het aanbieden van same day deliveries kunnen kleinere webwinkels meekomen met de grote jongens, stellen Fietskoeriers.nl en Mijnwebwinkel.

Snelgroeiende start-up

Fietskoeriers.nl is een snelgroeiende logistieke start-up met een landelijk netwerk van fietskoeriers en groengas auto’s.

Reageer op dit artikel