nieuws

Kewill neemt TMS specialist LeanLogistics over

Distributie 1584

Kewill neemt TMS specialist LeanLogistics over
Kewill

Kewill heeft LeanLogistics overgenomen van moederonderneming Brambles. LeanLogistics is een wereldwijde speler op het gebied van transportoplossingen voor verladers.

LeanLogistics heeft honderden TMS-klanten in de VS en Europa en ondersteunt een netwerk van meer dan 14.000 vervoerders. Het cloudgebaseerde platform beheert en optimaliseert meer dan 10 miljard dollar aan jaarlijkse transportkosten voor  klanten.

Aanvulling

Kewill ziet de overname als een kans om producten wereldwijd nog beter en efficiënter te kunnen verplaatsen. LeanLogistics verrijkt het Kewill Move platform, een supply chain execution-platform aanzienlijk en andersom. “We zien LeanTMS als een enorme stap voorwaarts voor Kewill. Nieuwe componenten, zoals LeanDex voor het indexeren van vrachttarieven, zijn toepasbaar voor veel van onze 7.500 klanten. En wanneer je onze twee vervoerdersnetwerken combineert, hebben we veruit het grootste netwerk in Noord-Amerika”, aldus Jim Hoefflin, President & COO van Kewill.

Wereldwijd

Dan Dershem, President en CEO van LeanLogistics Het is goed om samen te gaan met een bedrijf dat wereldwijd actief is op het gebied van supply chain execution. De wereldwijde transportmarkt is klaar voor een duidelijke leider.” LeanLogistics is gevestigd in Holland, Michigan en zal Kewill’s grootste kantoor worden.

 

Reageer op dit artikel