nieuws

Nieuwe mogelijkheden met PTV Navigator

Distributie

Nieuwe mogelijkheden met PTV Navigator

De navigatie-oplossing voor vrachtwagens van PTV houdt rekening met restricties en biedt alternatieven. Routes worden direct doorgegeven aan de bestuurder.

Denk hierbij aan het vermijden van woongebieden, kleinere wegen en voetgangerszones. De oplossing is eenvoudig te koppelen met eigen applicaties met de PTV Remote Interface voor koppeling aan de telematica- en fleetmanagementsystemen van verschillende fabrikanten. De ‘Guided Navigation’ zorgt er voor dat de centraal geplande routes, direct worden doorgegeven aan de bestuurder. Dit betekent dat de geplande routes, daadwerkelijk gereden worden.

Routes met vertraging worden herberekend en alternatieve routes worden getoond. Dankzij de data van Truck Parking Europe.

Reageer op dit artikel