nieuws

Eerste fase logistieke informatiekoffer afgerond

Distributie

In opdracht van de Topsector Logistiek ontwikkelt NDL/HIDC een ‘Logistieke informatiekoffer’. Een logistieke toolbox, die iedereen die Nederland in het buitenland vertegenwoordigt kan gebruiken. De eerste fase is afgerond en wordt tijdens de Nationale Distributiedag gepresenteerd.

Eerste fase logistieke informatiekoffer afgerond

Het digitale logistieke informatie platform, draagt de naam ‘Holland Knows The Way’. Het is een logistieke toolbox met daarin proposities, testimonials en andere instrumenten die nodig zijn om een aantrekkelijk verhaal te kunnen houden om Nederland goed neer te zetten in het buitenland. Deze online tool kan door de hele logistieke sector worden gebruikt in het acquisitieproces. De eerste fase is inmiddels afgerond. De voorbereidingen voor fase twee zijn in volle gang.

Nationale Distributiedag

Tijdens de Nationale Distributiedag op 15 oktober worden de resultaten ven fase 1 gepresenteerd tijdens de workshop ‘De kracht van samenwerken in de digitale wereld’ door NDL-directeur Remco Buurman.

Reageer op dit artikel