nieuws

CLX Logistics verbetert transportmanagement met Kewill

Distributie

CLX Logistics verbetert transportmanagement met Kewill

Ter verbetering van de dagelijkse operationele processen, heeft Logistiek dienstverlener CLX Logistics gekozen in zee te gaan met voor Kewill Forwarding.

Kewill Forwarding is een onderdeel van Kewill MOVE in de cloud, het transportmanagementplatform voor logistieke dienstverleners. De Kewill Forwarding-oplossing biedt de logistiek dienstverlener volledige controle van het vervoersproces en de financiële afhandeling.

Rapportage

Kewill Forwarding voorziet CLX Logistics van functies voor het naleven van douane- en handelsregelgeving. Daarnaast biedt het rapportage- en track & trace-mogelijkheden en inzicht in het vervoersproces.

Verhogen productiviteit

“Kewill Forwarding stelt ons in staat om onze processen te stroomlijnen, waardoor we overbodig werk voorkomen, tijd besparen, de productiviteit verhogen en waarde toevoegen voor de klant,” zegt Marc Lombardi, International Operations Manager bij CLX Logistics. “Met de oplossing van Kewill kunnen we onze klanten beter van dienst zijn door hen meer inzicht en rapportage-functies te bieden. Doordat er meer controle is over de zendingen, kunnen onvoorziene risico’s worden beperkt.”

Reageer op dit artikel