nieuws

De Rooy lanceert innovatieve trailer

Distributie

De Rooy lanceert innovatieve trailer

De Rooy Transport uit ’t Goy heeft een twee-assig citytrailer concept ontwikkeld. Hiermee kan het bedrijf meer volume vervoeren en sneller lossen.

Samen met de Duitse trailerbouwer HDR Trailer Engineering heeft De Rooy een trailerconcept ontwikkeld waarmee het transportbedrijf met minder vrachtwagens meer kan vervoeren en veiliger. Het nieuwe city trailerconcept voorkomt overbelasting van de trekas doordat het concept is voorzien van een tweede as. Doordat beide trailerassen stuurbaar zijn, wordt inlopen (dat bij een citytrailer voorkomt) voorkomen.

Trailer met speciale klapdeuren

In plaats van schuifzeilen is de trailer voorzien van klapdeuren over de helft van de lengte van één zijde van de trailer. Dat scheelt per losbeurt ruim een kwartier. De voorste helft van de trailer kon zo als Doppelstock worden ingericht. De trailer kan 22 ton laden, 7 ton meer dan een normale city trailer.

 

 

Reageer op dit artikel