nieuws

RouteXL en TomTom Telematics gaan samenwerken

Distributie

RouteXL en TomTom Telematics gaan samenwerken
Cover_A 0008

Online ritplanner RouteXL is partner geworden van TomTom Telematics.

Na een positieve proefperiode is RouteXL afgelopen woensdag 20 mei officieel benoemd tot connect Registered Partner van TomTom Telematics. TomTom Telematics is een fleet management-aanbieder  (Webfleet) met meer dan 450.000 actieve voertuigen en 32.000 klanten wereldwijd.

RouteXL is een online routeplanner met routeoptimalisatie. Voor de Webfleet applicatie heeft RouteXL een eenvoudige interface opgezet. Opdrachten in het volgsysteem kunnen worden geïmporteerd, in de ideale volgorde gezet en op afstand naar voertuigen worden verzonden.

Partner

Paul Mars van RouteXL: “Wij zijn bijzonder blij met de samenwerking. Veel van onze gebruikers vroegen om een koppeling met Webfleet.”

 

Reageer op dit artikel