nieuws

TMS geeft NSK Europe meer transportinzicht

Distributie

TMS geeft NSK Europe meer transportinzicht
NSK Europe implementeert TMS

NSK Europe heeft de implementatie van een cloudgebaseerde transport management tool afgerond. Het TMS van leverancier Descartes geeft de producent van onder andere automotive componenten naar eigen zeggen meer inzicht en beslissingsmogelijkheden.

De software, voluit de Descartes Transportation Manager IS, stelt NSK Europe in staat om de grote dagelijkse volumes aan zendingen te beheren. Aanvullend ondersteunt systeem het NSK Europe bij het selecteren van de juiste logistiek dienstverleners, waarmee het kan voldoen aan afleverprestaties tegen vooraf bepaalde kosten. De implementatie van het TMS was volgens NSK Europe nodig om te kunnen voldoen aan de veranderende markteisen en daarnaast omdat er binnen het bedrijf de behoefte leefde om de eigen ketenoperaties beter te managen.

Inzicht in zendingen en zending historie

“We hebben vooral het inzicht in onze zendingen en de zending historie kunnen verbeteren met behulp van real-time informatie. Dit helpt ons bij het op de hoogte houden van onze klanten wat betreft de status van een zending. Ook hebben we meer grip op onze order-to-cash-cycle”, vertelt Ronald Cune, EDC Planning & Support Manager bij NSK.

Europese aanwezigheid NSK Europe

NSK Europe beschikt in Nederland onder andere over een distributiecentrum, aanvullend heeft het magazijnen in Duitsland en Engeland. Productielocaties staan er in Engeland, Polen en Duitsland.

Reageer op dit artikel