nieuws

Fleetmatics opent vestiging in Nederland

Distributie

Fleetmatics opent vestiging in Nederland

Fleetmatics Group, leverancier van SaaS-fleet management-oplossingen voor commerciële wagenparken, opent een vestiging in Nederland.

Vanuit Utrecht neemt een salesteam onder leiding van Derek Bryan, vice-president sales Europe de verkoopactiviteiten in Nederland op zich.

Gemeengoed

Fleetmatics bediende de Nederlandse markt tot voor kort vanuit Engeland. Met het oog op het snelle succes in ons land besloot het bedrijf een lokale vestiging te openen.  Bryan. “Ruim een halfjaar na de lancering van ons platform in Nederland is er al voldoende reden om hier een vestiging te openen. De Nederlandse markt is erg interessant voor ons, omdat fleet management-systemen hier gemeengoed zijn.”

Introducties

Fleetmatics Group introduceerde vorig jaar twee nieuwe producten op de Nederlandse markt, Fleetmatics Reveal, een fleet management-oplossing op basis van business intelligence voor het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast is er Fleetmatics Reveal+, een versie bedoeld voor grotere organisaties.

Reageer op dit artikel