nieuws

Bleckmann koppelt mobiele Sigmax-oplossing aan TMS

Distributie

Bleckmann koppelt mobiele Sigmax-oplossing aan TMS

De honderd vrachtwagenchauffeurs van fashion logistiek dienstverlener Bleckmann krijgen binnenkort de beschikking over nieuwe mobiele scanapparatuur voor het afhandelen van orders. Gekozen is voor een device met daarop de Field Mobility Suite van Sigmax die gekoppeld is aan het TMS systeem van de logistiek dienstverlener.

De huidige softwareoplossing van Bleckmann, voorheen TNT Fashion, voldeed niet meer aan de wensen en eisen. Voor de logistiek dienstverlener was dit reden om uit te kijken naar een nieuwe oplossing ter ondersteuning van de pick-up & delivery processen.

Orderafhandeling is beter zichtbaar

De Field Mobility Suite van Sigmax is een standaard oplossing die – door middel van configuratie- is aan te passen op het werkproces van Bleckmann. “Ook integreert de mobiele software met ons Transport Management Systeem (TMS) wat als voordeel heeft dat onze medewerkers op kantoor direct kunnen zien welke order onze chauffeurs hebben uitgevoerd en afgerond. Ook nieuwe orders kunnen wij via het device doorsturen naar chauffeurs die daardoor sneller aan de slag kunnen met hun volgende opdracht”, zegt Gerard Wolbers, applicatiemanager bij Bleckmann.

Toepassing op Android en Windows

Op termijn kan de logistiek dienstverlener er ook voor kiezen om de Field Mobility Suite te gebruiken op Android devices omdat de software zowel het Windows als het Android platform ondersteunt. Naar verwachting zal de logistiek dienstverlener medio dit jaar de oplossing in gebruik nemen.

Reageer op dit artikel