nieuws

Rainbow Solutions neemt failliete Nachon over

Distributie

Rainbow Solutions neemt failliete Nachon over

Rainbow Solutions uit Geldermalsen neemt per direct het portfolio en medewerkers van het failliete bedrijf Nachon over.

Automatiseerder Nachon Nederland ging eerder deze maand failliet als het gevolg van te grote investeringen en teruglopende omzet.

De verwachte doorstart van de leverancier van Transport Management Systemen (TMS) en ERP-software lukte niet. Het bedrijf wordt overgenomen door Rainbow Solutions. Het bedrijf uit Geldermalsen neemt het portfolio en de medewerkers over.  Rainbow Solutions denkt hierdoor een interessanter aanbod te kunnen bieden. “De verwachting van de integratie met Nachon know-how is dat dit veel kansen biedt voor alle klanten”, aldus het bedrijf. Rainbow Solutions is een private onderneming en levert ruim twintig jaar ICT dienstverlening aan ondernemingen in onder andere de transport en logistiek.

Reageer op dit artikel