nieuws

Beste foto’s: kerstdrukte in distributiecentra

Distributie

Beste foto’s: kerstdrukte in distributiecentra
Scoopshot / Leonie

Voordat iedereen aan de kerstdis kan aanschuiven lopen honderden distributiemedewerkers alle colli te verzamelen om op tijd in de schappen van de Nederlandse supermarkten te krijgen. Op de foto-opdracht van Logistiek.nl om foto’s in te sturen van de kerstdrukte in dc’s kwamen 16 foto’s binnen. Leonie maakte de mooiste foto binnen de muren van het dc van Hollander in Barendrecht.

Een wirwar van rolcontainers, vrachtauto’s die af en aan rijden. Dat zijn typische beelden die horen bij deze tijd van het jaar in de levensmiddelendistributie. De redactie heeft mooie foto’s mogen ontvangen van drukte op de dc-vloer. Leonie, Sem Lemmers, Angelique Rademakers en Walter Loef ontvingen ieder vier euro voor hun foto, zij kwamen uit de bus als de beste inzendingen.

Bekijk hier de andere foto’s die zijn binnengekomen.

NOS nieuwsitem

Gisteren op het NOS Achtuurjournaal was er ook een item over de kerstdrukte in distributiecentra met onder meer een reactie van orderpicker Hedwig Roest, werkzaam in een dc van Jumbo Supermarkten. En een reactie van Leo Quax, directeur van logistiek dienstverlener St. Van den Brink. Het nieuwsitem begint op minuut 6.03.

Reageer op dit artikel