nieuws

Ortec verbetert distributie Canadese bierbrouwer

Distributie

Ortec verbetert distributie Canadese bierbrouwer

De Canadese bierbrouwer Molson Coors heeft haar planningssysteem voor bierleveringen aangepakt. Ortec hielp bij de optimalisatie.

Ortec ontwikkelde voor de oudste brouwerij van Noord-Amerika de planningssystemen voor bierleveranties in de provincie Quebec. Het softwarepakket omvat een oplossingssuite, inclusief routeplanning, pallet- en loadbuilding. Hiermee kan Molson Coors de distributie efficiënter uitvoeren. De investering moet de brouwer  zijn leidende rol als duurzame en efficiënte partner verstevigen. Molson Coors staat vermeld als ‘best in class’ in de drankenindustriesector en is daarmee leidend op de Dow Jones Sustainability World Index.

Reageer op dit artikel