nieuws

DailyFresh en Goes Transport bundelen krachten

Distributie

DailyFresh en Goes Transport bundelen krachten

Daily Fresh en Goes Transport slaan de handen ineen. Doel van de samenwerking is om de marges op de transportactiviteiten naar Duitsland te verbeteren.

De commerciële activiteiten van DailyFresh Logistics op Duitsland worden overgedragen aan Goes Transport. De samenwerking tussen beide bedrijven moet leiden tot dikker stromen richting Duitsland, hogere beladingsgraad per rit, verlaging van het aantal lege kilometers, reductie van CO2 uitstoot en betere dienstverlening. De kernactiviteit van Goes is het internationaal transport. Goes beschikt over een fijnmazig distributienetwerk in Duitsland, gericht op de distributie van groenten, fruit, bloemen en planten en heeft de beschikking over geconditioneerde hubs en warehouses in De Meern en Venlo.

 

Meer weten? Leverancier Dailyfresh heeft een persbericht geplaatst op Logistiek Link met aanvullende informatie over dit onderwerp. U kunt hier ook reageren op het persbericht.

Reageer op dit artikel