nieuws

Expertise MAN-dealer beschikbaar voor fleetowners

Distributie

Expertise MAN-dealer beschikbaar voor fleetowners

Veel vervoerders kiezen ervoor het MAN wagenpark zelf te onderhouden uit efficiency-overwegingen. Zij missen vaak wel de kennis en hulpmiddelen om het wagenpark optimaal te onderhouden. MAN biedt nu een oplossing door haar expertise beschikbaar te stellen via het serviceprogramma MAN Fleetcare.

MAN FleetCare bezorgt de zelf reparerende fleetowner de kennis, deskundigheid en logistieke voordelen van de MAN-dealer. Met deze nieuwe dienst neemt MAN de fleetowner de zorg rondom onderhoud en reparatie uit handen en een aantal belangrijke privileges van MAN-dealers komen voor de fleetowner beschikbaar.

Altijd op de hoogte
Een technische vraag? De fleetowner kan hiermee terecht bij de technische specialisten van de MAN-dealer. Ook met een doorlopende afstemming van software-updates blijft de fleetowner goed op de hoogte. Daarnaast ontvangt de fleetowner de MAN-nieuwsbrief en het Inmotion Magazine.

Snelle levering
Voor een zo efficiënt mogelijke service aan het wagenpark is snelle levering van onderdelen noodzakelijk. Ook daarin voorziet MAN FleetCare. De fleetowner kan gebruik maken van de onderdelenlogistiek van de MAN-organisatie. Onderdelen worden dezelfde of uiterlijk de volgende dag geleverd. En mocht er onverhoopt pech onderweg zijn, dan is MAN Mobile24 in te schakelen, een nationale en internationale 24-uurs hulpdienst.

Wat kost het?
“Dat is lastig aan te geven”, zegt persvoorlichtster Sandra van der Wurf. “MAN FleetCare bestaat uit verschillende pakketten, van technische ondersteuning tot trainingen. De fleetowner kan MAN FleetCare geheel naar eigen wens samenstellen in overleg met de MAN-dealer.”

Reageer op dit artikel