nieuws

Directie Groeneveld anders samengesteld

Distributie

Directie Groeneveld anders samengesteld
Groeneveld directie

Groeneveld Groep in Gorinchem heeft de bestaande managementstructuur aangepast. Er is een groepsdirectie samengesteld, belast met strategie, business development en financiën op groepsniveau en een controlerende taak ten aanzien van de dochterbedrijven – dat zijn Groeneveld Transport Efficiency en GreenCat.

De Groepsdirectie bestaat uit Henk Groeneveld (president-directeur) zittend op de foto, Ron den Engelsen (directeur strategie & business development) links op de foto en Sjaak van Boxtel (directeur financiën en administratie).

 

Greencat en Groeneveld Transport Efficiency

Den Engelsen – twee jaar geleden overgestapt als communicatie directeur van DAF naar Groeneveld –  is daarnaast benoemd tot algemeen directeur van Groeneveld Transport Efficiency, gespecialiseerd in automatische smeersystemen en actieve veiligheidssystemen. Henk Groeneveld vervult diezelfde functie voor GreenCat, de IT-divisie van de Groep, specialist in TMS en telematica-oplossingen voor de logistieke wereld.

 

Mondiale groei en productontwikkeling

"Wij hebben ambitieuze plannen, zowel op gebied van productontwikkeling als ten aanzien van een verdere mondiale groei. Met de nieuwe topstructuur en gedreven management teams, zijn we in staat om die groeiambitie waar te maken", aldus Groeneveld, die enig aandeelhouder is van de Groeneveld Groep. Hij kwam in 1973 in het bedrijf van zijn broer en ontving vorig jaar een Koninklijke onderscheiding ter gelegenheid van het veertigjarig jubileum. Groeneveld kan terug kijken op een succesvol jubileumjaar, waarin omzet en resultaat een belangrijke positieve ontwikkeling hebben doorgemaakt.

Reageer op dit artikel