nieuws

Groeneveld Groep start vetwinkel.nl

Distributie

Groeneveld Groep start vetwinkel.nl
Groeneveld Groep start vetwinkel.nl

Groeneveld Group is gestart met de online verkoop van vetten en vettoebehoren via de nieuwe webshop vetwinkel.nl. Onder de naam GreenLube levert Groeneveld uit Gorinchem al jaren smeervetten voor automatische smeersystemen voor trucks.

Groeneveld Groep biedt met vetwinkel.nl een snelle een eenvoudige manier om vetten en toebehoren, zoals vulpompen en vetcartridges te bestellen. In eerste instantie zullen alleen Nederlandse klanten GreenLube online kunnen bestellen, maar op termijn wordt dit ook mogelijk voor klanten in andere landen.

 

Smeersystemen

Groeneveld Groep ontwikkeld al sinds 1971 automatische smeersystemen en eigen vetten onder de naam GreenLube. Sinds 1 december 2011 is de webshop live en is het mogelijk om via vetwinkel.nl GreenLube vetten te bestellen. Groeneveld kan de meest gebruikte vetten binnen 3 dagen in Nederland leveren. Voor alle bestellingen boven de 450 euro worden geen bezorgkosten gerekend. In eerste instantie zal vetwinkel.nl in Nederland bezorgen maar bij succes zal de formule over de rest van de wereld worden uitgerold. Het bedrijf is al over heel de wereld actief en verkoopt GreenLube tot in Australië, Nieuw Zeeland, Zuid Afrika en Noord Amerika.

Reageer op dit artikel