nieuws

TomTom smartphone applicatie beheert wagenpark

Distributie

TomTom smartphone applicatie beheert wagenpark
TomTom Webfleet Mobile

Webfleet Mobile’ van TomTom is een nieuwe smartphone-applicatie voor wagenparkbeheer. Managers kunnen hun chauffeurs en het wagenpark met deze online applicatie monitoren, terwijl ze zelf onderweg zijn. Dit fleetmanagementsysteem is ook beschikbaar als applicatie voor iOS- en Android-smartphones.

‘Webfleet Mobile’ bevat een gedetailleerde kaart van de actuele verkeersituatie. Daarvoor gebruikt de applicatie TomTom HD Traffic. De kaart biedt managers inzicht in de locatie van alle voertuigen, de bestemming en de verwachte aankomsttijd.

 

Ook levert de applicatie informatie over brandstofverbruik en gemaakte uren door de chauffeur. Managers kunnen tekst-, status- en orderberichten lezen en ook tekstberichten direct naar het TomTom-navigatiesysteem van een chauffeur sturen.

 

‘Webfleet Mobile’ is beschikbaar in 21 landen in Europa, Noord-Amerika, Australië en Zuid-Amerika. TomTom levert de applicatie in zeven talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees en Spaans. ‘Webfleet Mobile 1.1′ is voor zakelijke klanten te downloaden in de Apple App Store en Android Market en kost 7,99 euro.

 

Reageer op dit artikel