nieuws

Groeneveld en Woerner gaan samenwerken

Distributie

Groeneveld en Woerner gaan samenwerken
Groeneveld

De Groeneveld Groep in Gorinchem en Eugen Woerner GmbH & Co uit het Duitse Wertheim gaan een strategische samenwerking aan. Doelstelling van de samenwerking is om gezamenlijk kansen in de markt beter te benutten op het gebied van productontwikkeling en het gebruikmaken van elkaars verkoopnetwerk.

Groeneveld zal zich met name blijven richten op die marktsegmenten waar de onderneming een sterke positie heeft: wegtransport, spoorwegen, off-road, grondverzet- en bouwmaterieel, alsmede de agrarische sector. Kortom, alles voor transport op wielen en rupsen. Groeneveld levert onder andere een breed assortiment automatische onderhouds- en veiligheidsystemen, zowel voor montage achteraf als voor eerste montage op trucks, bussen, trailers en grondverzet- en bouwmachines.

 

Smeersystemen

Woerner zal zich primair blijven richten op de verdere uitbouw van hun huidige activiteiten, te weten automatische smeersystemen voor industriële toepassingen, zoals material handlingsystemen, productiemachines, persen in de automobielindustrie, papiermachines, walserijen, bewerkingsmachines en productie-installaties voor cementindustrie.

 

Reageer op dit artikel