nieuws

Twintig nieuwe DAF´s voor G.Snel

Distributie

Twintig nieuwe DAF´s voor G.Snel
DAF voor G. Snel

Logistiek dienstverlener en transportbedrijf G.Snel in Woerden heeft voor dit najaar twintig nieuwe DAF´s gekocht van het type CF 85.360. De eerste trekkers werden afgelopen week afgeleverd.

De DAF´s zijn met EEV uitgevoerd, wat staat voor Extremely Environmentally Vehicles. Een EEV-Motor is schoner dan een Euro 5-motor en hanteert tevens een lagere grenswaarde voor het geluid. De aanschaf is geheel in lijn met de Lean and Green Award die G.Snel dit voorjaar ontving. Met deze groene strategie onderstreept G.Snel haar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en de doelstelling om 30 procent CO2 te reduceren.

 

Volumevervoer

De nieuwe DAF´s zijn deels ter vervanging van een zestal combi´s en verder voor de uitbreiding van de distributievloot van G.Snel. Met de vervanging van de laatste combi´s neemt G.Snel definitief afscheid van het volumevervoer. Het oude materiaal was steeds minder geschikt voor de Benelux distributie waar snelheid en flexibiliteit wordt gevraagd. De trucks zijn voor de chauffeurs van alle gemakken voorzien zoals de verhoogde cabine, multimedia en slaapgelegenheid voor eventuele overnachtingen.

Reageer op dit artikel