nieuws

Beets schaft nieuw TMS aan

Distributie

Beets schaft nieuw TMS aan
Beets

Transportonderneming Beets in Wijdewormer heeft haar ICT-upgrading gecompleteerd met de implementatie van het transport managementsysteem ‘TMS Cat4RoadHaulier’ van GreenCat.

Na de aanschaf van TopIQ boordcomputers in 2008, was het volledig geïntegreerde TMS systeem van GreenCat voor Beets een logische keuze, stelt Auke-Jan de Vries, IT-medewerker van Beets.

   

"Een TMS brengt een aanzienlijke efficiencyslag teweeg in je logistieke operatie. Zeker voor een kleiner bedrijf blijft het echter een ingrijpende stap. Anderzijds weet je dat je die vroeg of laat toch een keer moet zetten, temeer omdat je de dienstverlening aan je klanten sterk kunt verbeteren."

 

Meer grip

De TopIQ boordcomputers voorzien in communicatie en berichtenverkeer, zowel vrije tekstberichten als geïntegreerd opdrachtenverkeer. Volgens De Vries een verademing voor de chauffeur en planner. "Nu Cat4RoadHaulier draait, is ook de integratie met het opdrachtenverkeer en de track&trace-functionaliteit een feit. Met dezelfde mankracht hebben we veel meer grip op onze operatie."

   

GreenCat is onderdeel van de Groeneveld Groep in Gorinchem. Het bedrijf biedt geïntegreerde IT-oplossingen voor internationale en intermodale logistiek.

 

Reageer op dit artikel