nieuws

Guus Meeuwis gaat logistiek zelf doen

Distributie

Guus Meeuwis gaat logistiek zelf doen
Guus Meeuwis gaat logistiek zelf doen - Foto ANP

Guus Meeuwis heeft een nieuw bedrijf opgericht dat voortaan verantwoordelijk is voor de boekingen en logistiek rond de grote concerten van de Nederlandse zanger. Voorheen werden die taken door het inmiddels failliete The Entertainment Group vervuld.

Het nieuwe bedrijf van Meeuwis heet Modestus Management en valt onder zijn holdingmaatschappij Modestus Holding. Meeuwis’ bedrijf Kedeng Kedeng bv, die de financiële zaken van Guus behartigt, hangt ook onder diezelfde holding.

 

Werknemers overgenomen
Volgens de woordvoerster is Modestus Management van plan om meer activiteiten te ontplooien. Welke dit zijn is nog onduidelijk. Het heeft ook twee werknemers in dienst genomen, die daarvoor de begeleiding van Meeuwis verzorgden bij The Entertainment Group (TEG), dat twee weken geleden failliet ging. Guus Meeuwis en Marco Borsato waren de twee grootste artiesten voor wie TEG de zaken behartigde.

Reageer op dit artikel