nieuws

Bakkerij krijgt meer grip op eigen transportbewegingen

Distributie

Bakkerij krijgt meer grip op eigen transportbewegingen
De Verwenbakker

Verwenbakker, voorheen Bakkerij Verhagen, heeft gekozen voor implementatie van het ritplanningsysteem Intertour van PTV. Met deze softwareoplossing wil het bedrijf uit het Limburgse Neer beter zicht krijgen op het transport van de eigen producten.

Daarnaast moet het ritplanningssysteem van PTV het straks mogelijk maken dat de planner op elk gewenst moment de planning kan wijzigen, mochten er veranderingen optreden in de planning.

 

Verminderen ritduur

Door te kiezen voor het ritplanningssysteem ‘Intertour’, krijgt de planner van Verwenbakker ook een goed overzicht van alle orders met alle belangrijke planningsgegevens zoals het ritnummer, het voertuig, de geplande levertijden en de kosten. Hierdoor is de planner straks in staat om het aantal ritten en de ritduur te minimaliseren, zodat het wagenpark (24 wagens) zo efficiënt mogelijk wordt ingezet.

De Verwenbakker bestaat sinds 1987 en is een moderne semi-industriële/ambachtelijke bakkerij. Naast broodproducten en snacks, maakt het bedrijf ook banketproducten zoals natgebak en Limburgse vlaaien.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel