nieuws

Greencat: één beurs drie producten

Distributie

Greencat: één beurs drie producten

De klant vraagt, GreenCat draait. De leverancier van verschillende oplossingen voor transport- en warehouseactiviteiten presenteert tijdens de vakbeurs ICT & Logistiek drie nieuwe producten.

Met die producten, waaronder een nieuwe release van TMS Cat4Roadhaulier, wil GreenCat toewerken naar een gestandaardiseerd productportfolio.

 

Standaardisatie van de oplossingen is een thema waar bij GreenCat de laatste tijd veel energie in gestoken is. Volgens Rob Hazekamp, business development manager wordt stapje voor stapje via nieuwe releases toegewerkt naar producten die voor klanten even interessant zijn als de maatwerk producten van Catlogic zoals die nu nog bij klanten van het bedrijf draaien en die in vergelijking met de huidige producten en oplossingen van Greencat redelijk bewerkelijk zijn wat betreft onderhoud.

 

Eventmanagement oplossing

Met Cat4web en GreenTrack presenteert GreenCat tijdens deze beurs enerzijds een eventmanagement oplossing waarbij klanten via een website op elk gewenst moment hun orders kunnen invoeren en deze ook kunnen volgen. GreenTrack trailer-ID en temperatuurmonitoring is daarentegen een oplossing waarbij RFID wordt ingezet en die er ook voor zorgt dat de juiste trailer aan de truck wordt gekoppeld. Deze oplossing is ontwikkeld op verzoek van vooral groupageklanten die trailerplanning hoog in het vaandel hebben staan.

 

 

 

Lees hier het laatste nieuws over de vakbeurs ICT en Logistiek!

Reageer op dit artikel