nieuws

TOC Europe toont Heavy Trucks

Distributie

TOC Europe toont Heavy Trucks
Hyster reachstacker

De Terminal Operations Conference (TOC) Europe 2008 biedt oplossingen voor het optimaliseren van containerhandling en goederen in havens en op terminals. De beurs wordt gehouden van 17 t/m 19 juni in het RAI-centrum in Amsterdam.

Reachstackers, containerhandlers en grote trucks vergen aanzienlijke investeringen. Voor haven- en overslagbedrijven is het belangrijk dat ze daarom de juiste keuze maken om voldoende rendement op het geïnvesteerde vermogen te genereren. Dat kan alleen door het maximaliseren van de productiviteit en het effectief beheersen van bedrijfskosten.

 

Exposanten

Naast het merk Hyster (stand D8) zijn onder andere ook Linde (stand F24) en Kalmar (stand E28) met hun nieuwste zware containerhandlers op deze beurs vertegenwoordigd.

 

Verbeteringen

De reachstackers van Hyster hebben een langere wielbasis gekregen, waardoor het totale truckgewicht kon worden verlaagd. Dit leidt tot een lager brandstofverbruik en minder bandenslijtage en lagere operationele kosten. Bovendien is het contragewicht veranderd. Het heeft nu een rondere vorm bij de wielen om een beter zicht te bieden op de zijkanten van de reachstacker en een dieper uitgesneden profiel in het midden om het zicht naar achteren te verbeteren, wat het nieuwe ontwerp bestuurdersvriendelijker maakt.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel