nieuws

Teleroute lanceert module voor geocodes

Distributie

Teleroute lanceert module voor geocodes
PTV

Teleroute komt met de functionaliteit: PTV xLocate. Met deze softwaremodule voor geocodes wordt het zoeken en aanbieden van vracht voor alle gebruikers van Teleroute vrachtuitwisseling verder geoptimaliseerd. Teleroute is een partner van PTV, een softwareleverancier voor transportplanning.

Dankzij de nieuwe software kan de vertrek- en aankomstplaats met Teleroute nauwkeuriger bepaald worden. De functionaliteit biedt een volledige geografische dekking in Europa, preciezere en meer gedetailleerde informatie en is volledig gesynchroniseerd met de Transport Route Planner.

 

Nieuwe dienst

Dit is een nieuw gelanceerde dienst voor professionele routeplanning en kostenberekening, en het eerste product dat uit de vruchtbare samenwerking tussen Teleroute en PTV is voortgekomen.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel