nieuws

Transics timmert lekker aan de weg dit jaar

Distributie

Transics timmert lekker aan de weg dit jaar
Transics timmert aardig aan de weg

Transics sloot dit jaar inmiddels veertien contracten af waarmee de inbouw van 800 boordcomputers is gemoeid. De contracten werden voornamelijk in Centraal en Oost-Europa afgesloten, maar ook de Duitse en Ierse markt groeide prima, aldus de leverancier van boordcomputers en fleetmanagementoplossingen.

Transics besloot vorig jaar om zich wat meer op Centraal- en Oost-Europa te focussen en dat leverde het bedrijf dit jaar al acht contracten op, samen goed voor oplossingen voor 440 vrachtauto’s. Maar gezien de verkopen die Transics ook in Duitsland behaalde kan niet worden gezegd dat de ‘oude’ West-Europese markt geen behoefte meer heeft aan boordcomputers en fleetmanagementoplossingen.

 

In Duitsland werden vijf contracten afgesloten waarbij alleen al bij transportonderneming Paul Guse 110 vrachtauto’s werden voorzien van een systeem.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel