nieuws

Eikelenboom transport plant met Ortec en GreenCat

Distributie

Eikelenboom transport plant met Ortec en GreenCat
Eikelenboom European Food Transport gaat software van Ortec en van GreenCat implementeren

Eikelenboom European Food Transport gaat transport en distributie software van Ortec implementeren in combinatie met het TMS van GreenCat. Met de nieuwe software wil de logistiek dienstverlener in eerste instantie het overzicht op de planning verbeteren, om vervolgens efficiënter te gaan plannen.

Volgens Jan Eikelenboom, directeur van Eikelenboom European Food Transport, is de software nodig omdat het bedrijf in de transportsector steeds meer te maken krijgt met randvoorwaarden. “Klanten stellen meer eisen en ook hebben we rekening te houden met een steeds striktere wetgeving”, aldus Eikelenboom.

Met de software kan het registratiesysteem worden verbeterd voor bijvoorbeeld klantwensen en equipment. Door zo optimaal mogelijk te plannen wordt op deze manier het aantal lege kilometers verlaagd en worden kosten bespaard.

 

Twee leveranciers

Het bedrijf koos voor Transport & Distribution van Ortec, omdat het een planapplicatie is met een multi-user omgeving. Daarnaast wordt ook het TMS van GreenCat ingezet. GreenCat bestaat uit de onlangs samengevoegde softwareleveranciers Groeneveld IT en Cat Logic.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel