artikel

1.2 Belangrijkste redenen om een boordcomputer aan te schaffen

Distributie

Een boordcomputer koopt u niet zomaar. De redenen om een boordcomputer aan te schaffen zijn meestal nauw gerelateerd met de (mogelijke) functies ervan:   Tijdregistratie   Tracking and tracing   Ontvangen van orders – Terugkoppelen orders – Scanner/POD    Berichtenverkeer   CAN-bus info   Navigatie   Overige functies: – temperatuur; – internet; – achteruitrij camera; – dvd-speler; – uitleesunit […]

Een boordcomputer koopt u niet zomaar. De redenen om een boordcomputer aan te schaffen zijn meestal nauw gerelateerd met de (mogelijke) functies ervan:
 

 • Tijdregistratie
   
 • Tracking and tracing
   
 • Ontvangen van orders
  – Terugkoppelen orders
  – Scanner/POD 
   
 • Berichtenverkeer
   
 • CAN-bus info
   
 • Navigatie
   
 • Overige functies:
  – temperatuur;
  – internet;
  – achteruitrij camera;
  – dvd-speler;
  – uitleesunit digitale tacho.

 

De toepassingen tijdregistratie en tracking and tracing staan met stip bovenaan. Vooral omdat deze functies gemakkelijk te implementeren te zijn zonder moeilijke stappen aan de kant van de vervoerder. Berichtenverkeer is een goede derde: hiermee kan de mobiele telefoon geheel of gedeeltelijk vervallen.

 

In hoofdstuk 3 worden de genoemde functies nader uitgewerkt.

Reageer op dit artikel