artikel

Voordat u gaat implementeren

Distributie Premium

Voordat u gaat implementeren moet u een aantal dingen goed voorbereid hebben: Is er een projectteam beschikbaar, meestal iets anders dan in het selectietraject?   Heeft u de komende tijd voldoende tijd gereserveerd?   Heeft u voldoende backup georganiseerd wanneer medewerkers een aantal uren 100% bezig moeten zijn met configureren en training?   Heeft u […]

Voordat u gaat implementeren moet u een aantal dingen goed voorbereid hebben:

 • Is er een projectteam beschikbaar, meestal iets anders dan in het selectietraject?
   
 • Heeft u de komende tijd voldoende tijd gereserveerd?
   
 • Heeft u voldoende backup georganiseerd wanneer medewerkers een aantal uren 100% bezig moeten zijn met configureren en training?
   
 • Heeft u een goede offerte: alles goed beschreven, geen open einden en een goede planning van uw leverancier?
   
 • Zijn er geen andere ontwikkelingen in uw organisatie die mogelijk het invoeren kunnen belemmeren?

Tenslotte het laatste: als u gaat beginnen, laat dit uw medewerkers weten. Ook uw chauffeurs, want zij zullen op sommige tijden de planning even missen en later te maken krijgen met anders geplande ritten. Door vooraf goed te melden wat er loopt, wat men kan verwachten en waarom u dit doet, voorkomt u vragen en problemen achteraf.

Reageer op dit artikel