artikel

Quintiq

Distributie

Quintiq
Quintiq

  Quintiq in Den Bosch levert diverse plannings-oplossingen voor diverse branches. Quintiq heeft enkele grotere logistieke bedrijven als klant en is met name gespecialiseerd in complexere situaties met een uitgebreid wensen- en eisenpakket. Quintic gebruikt PTV-modules voor het visualiseren maar heeft eigen algoritmes en toepassingen hierop ontwikkeld.   Quintiq is een van de grotere leveranciers […]

 

Quintiq in Den Bosch levert diverse plannings-oplossingen voor diverse branches. Quintiq heeft enkele grotere logistieke bedrijven als klant en is met name gespecialiseerd in complexere situaties met een uitgebreid wensen- en eisenpakket. Quintic gebruikt PTV-modules voor het visualiseren maar heeft eigen algoritmes en toepassingen hierop ontwikkeld.

 

Quintiq is een van de grotere leveranciers die met name gericht zijn op de wat grotere projecten. Een intensieve analyse van de situatie en de mogelijkheid om hier verregaand op in te spelen zijn hier een onderdeel van. Mede hierdoor zijn de kosten van implementaties wat hoger dan bij de leveranciers die vanuit een standaard oplossing werken.

Reageer op dit artikel