artikel

Nieuwe ontwikkelingen rit- en routeplannings: samenvatting

Distributie

In dit hoofdstuk zijn diverse nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot ritplanningssofware besproken. De mate waarin u hierin behoefte heeft moet vooraf goed bekeken worden: het maakt het invoeren en plannen een stap complexer. Voer alleen die extra faciliteiten in die u ook echt nodig hebt.  Daarnaast is het een goede graadmeter voor de innovatiekracht die […]

In dit hoofdstuk zijn diverse nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot ritplanningssofware besproken. De mate waarin u hierin behoefte heeft moet vooraf goed bekeken worden: het maakt het invoeren en plannen een stap complexer. Voer alleen die extra faciliteiten in die u ook echt nodig hebt.  Daarnaast is het een goede graadmeter voor de innovatiekracht die een leverancier ten toon stelt.

Reageer op dit artikel