artikel

Achtergronden ritplanning: samenvatting

Distributie

In dit hoofdstuk heeft u het typisch gebruik van ritplanningssoftware gezien. Daarbij staat voorop dat ritplanning een stuk gereedschap dat op de eerste plaats uw operatie moet stroomlijnen en zo mogelijk rendabeler moet helpen uitvoeren. De mate waarin u hierin slaagt bepaalt in belangrijke mate uw terugverdientijd en mogelijk ook uw concurrentiekracht in de markt.

In dit hoofdstuk heeft u het typisch gebruik van ritplanningssoftware gezien. Daarbij staat voorop dat ritplanning een stuk gereedschap dat op de eerste plaats uw operatie moet stroomlijnen en zo mogelijk rendabeler moet helpen uitvoeren. De mate waarin u hierin slaagt bepaalt in belangrijke mate uw terugverdientijd en mogelijk ook uw concurrentiekracht in de markt.

Reageer op dit artikel