artikel

10.0 Links

Distributie

Hier volgen een aantal links die u verder kunnen helpen in de zoektoch naar meer informatie over douanemanagementsoftware.

 

  • De kamer van Koophandel heeft een handig online boekje uitgegeven getiteld Starten met internationaal ondernemen, Transport en Douane. Dit boekje bevat praktische tips en praktijkverhalen en is bestemd voor ondernemers die starten met internationaal opereren.
  • Op de website van de douane vind u uitgebreide informatie over alle douaneprocedures en wetgeving.
  • Wilt u meer weten over de regelgeving voor de branches landbouw en de voedingsmiddelenindustrie dan kunt u bij het ministerie van landbouw, natuur en voedselkwaliteit alle informatie daarover verkrijgen. Ga naar organisatie en bekijk hier de hoofdstukken export en import.
  • Op http://www.logistiek.nl/distributie/douane-managemenT/ staat het uitgebreide dossier "Wat kun je met douanemanagements-software? Een uitgebreid dossier vol tips over de toepassingsmogelijkheden van deze software.
  • De onlangs vernieuwde website van softwareleverancier Minihouse bevat een goed overzicht van begrippen en legt douaneprocessen op een begrijpelijke manier uit.
  • De website van expediteur en softwareleverancier Maco bevat toegankelijke artikelen die het belang van de expediteursrol benadrukken en tevens duidelijke uitleg van begrippen.

 

Reageer op dit artikel